Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Vizyon: Akademik ve sosyal kültürel alanda başarıyla ülkemizde marka haline gelmiş bir öğrenen okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda kendine güvenen,inanan,bireysel ilgi,yetenek ve değerlerinin farkında olan öğrenmeyi öğrenen,toplumda sürekli gelişme ve iyileşmeyi ilke edinmiş,ülkesini seven,milletini seven, insanı seven ve insanlık için üretmeyi amaç edinmiş bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ, BADMINTON, ÇOCUK OYUNLARI, FUTBOL, BASKETBOL ve VOLEYBOL BRANŞLARINDA ETKİNLİKLER DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK VE E-TWİNNİNG, ANADOLU MEKTEBİ VE ENDÜLÜS OKUMA PROJELERİ DEVAM ETMEKTEDİR.

WEB - https://necipfazilkisakurekortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bosna Hersek Mahallesi Işıklar Sokak No 13 Selçuklu/Konya

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Bosna Hersek mahallesi Işıklar sokak No 13 Selçuklu/Konya adresindedir.

Adres - Bosna Hersek Mahallesi Işıklar Sokak No 13 Selçuklu/Konya

Ulaşım Okulumuza Selçuk Üniversitesine gelen dolmuş ,tramvay ve belediye otobüsleri kullanılarak ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 15 km uzaklıktadır.