Eğlenerek Bilim Öğrenelim / LET'S LEARN SCIENCE WITH FUN isimli e-twinning Projemiz Başlamıştır.

Eğlenerek Bilim Öğrenelim / LET'S LEARN SCIENCE WITH FUN isimli e-twinning projemiz başlamıştır.

14.12.2022 263

Kuruculuğunu okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Rahşan BAŞÇİFTÇİ  ve Romanya'dan bir öğretmenin yaptığı "eğlenerek bilim öğretmeyi" amaçlayan projemiz, UDS tarafından onaylanarak başlamıştır.

Projemizde ülkemizden 3 okulun yanısıra Romanya, İtalya, Portekiz ve İspanya'dan okullar yer almaktadır. Proje, öğrencilerimize Fen Bilimleri konularını daha kalıcı bir şekilde ve eğlenerek öğretmeyi amaçlamaktadır.

Okulumuzdan Nuray SÖNMEZ, Selma Yeşil ŞİMŞEK ve İbrahim TERCAN öğretmenlerimizde projeye destek vermektedirler. Öğretmenlerimize ve öğrencilerine çıkmış oldukları bu güzel yolda başarılar diliyoruz.

14-12-202214-12-2022