TİYATRO YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Okulumuz Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen "Çevrimiçi Hayatlar" Tiyatro yarışması sonuçlandı.

21.12.2023 765

“Teknoloji Bağımlılığı” konusunun ‘ÇEVİRİMİÇİ HAYATLAR’ adı altında işlendiği Tiyatro yarışmasına çeşitli sınıflardan 7 ekip halinde toplam 44 öğrenci katılmış olup, oyunlar jüri tarafından izlenerek değerlendirmeler yapılmıştır.

Türkçe Öğretmenleri Nuray SÖNMEZ, Ayşe İLDAN; Müzik Öğretmeni Derya Ümran AKYOL ve Rehberlik Öğretmeni Rıza AYÇEKEN'den oluşan 4 kişilik jüri ekibi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda;

1. Esma BÜYÜKYILMAZ tarafından yazılan “Çevrimiçi Hayatlar” oyunuyla katılan 8B sınıfı öğrencilerinden oluşan 7 kişilik ekip birincilik ödülünü almaya,
  2. “Melisa’nın Derdi” adlı oyunla katılan 7C sınıfı öğrencilerinden oluşan 7 kişilik ekip ikincilik ödülünü almaya,
  3. Tuba AYTEKİN'in yazdığı "Teknoloji Bağımlısı Sena" adlı oyunla 6A sınıfı öğrencilerinden oluşan 10 kişilik ekip üçüncülük ödülünü almaya,
  4. Zehra AKBARİ tarafından yazılan “Yaşlı Teyze ve Çocuk” adlı oyunla katılan 5E sınıfı öğrencilerinden oluşan 4 kişilik ekip dördüncülük ödülünü almaya hak kazanmıştır.

20.12.2023 saat 14.00'de düzenlenen coşkulu bir ödül töreniyle ödüller sahiplerine verilmiş olup;

1. Katılım Belgesi, Madalya ve 250’şer lira para ödülü
  2. Katılım Belgesi, Madalya ve 150’şer lira para ödülü
  3. Katılım Belgesi, Madalya ve 100’er lira para ödülü
  4. Katılım Belgesi ve Madalya verilmiştir. Ayrıca katılan her öğrenciye Katılım Belgesi verilmiştir.

Törende yarışmanın güzel kazanımlarının altını çizen Okul Müdürü Arif HAFİF tarafından, yarışmanın organizasyonunda görev alan danışman öğretmenler Selma Yeşil ŞİMŞEK, Rukiye Yalçın SÜER ve jüri üyelerine "Teşekkür Belgesi" takdim edilmiştir.